Jag är Pilgrimen

Jag är Pilgrimen - Terry Hayes | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Terry Hayes
DIMENSIONERA
8,97 MB
FILNAMN
Jag är Pilgrimen.pdf
ISBN
8890732837831

BESKRIVNING

"En klockren femma!" - Magnus Utvik, Gomorron SverigeEn ung kvinna mördas på ett sunkigt hotell i New York, alla identifierande kännetecken upplösta av syra.En far blir offentligt halshuggen i den pulserande hettan på ett saudiarabiskt torg.Liket av en expert på bioteknologi hittas utan ögon på en soptipp i Damaskus.Mänskliga lämningar upptäcks i ett avsides bergsområde i Afghanistan.Pilgrimen har dragit sig tillbaka. Underbarnet på den hemligaste organisationen inom amerikanska underrättelsetjänsten lever numera sitt liv som en vanlig man på Paris gator. Men han är den enda som ser sambanden mellan de bestialiska morden på olika platser i världen, när en perfekt plan rullas ut för att begå ett fruktansvärt brott mot mänskligheten.Vad som börjar som en ovanligt komplicerad brottsundersökning utvecklas till en gastkramande kapplöpning mot tiden. Pilgrimen dras oundvikligt in i en livsfarlig jakt på en man lika anonym som han själv, en man utan ansikte, full av hat, som planerar sin hämnd i Guds namn.Den enda thriller du behöver läsa i år. - The GuardianOerhört spännande! - C-G Karlsson, GokvällHelt enkelt en bladvändare av stora mått. - Stefan Holm, Värmlands FolkbladLite traditionell deckare, mycket spionhistoria i en värld efter 11 september 2001. - Lotta Olsson, Dagens NyheterJag är Pilgrimen slog ner som en bomb i både den litterära och den politiska världen när den publicerades 2014 i USA. Idag är denna moderna spionthriller såld till 22 länder och filmrättigheterna har köpts av MGM.

Minus för att känslan av filmmanus är lite för stark samt att det känns som författaren fått betalt per sida. Plus för boven är smart och att historien bygger på "smartaste terroristen vs.

Anledningar att inte läsa denna bok: Jag tycker den är rasistisk, sexistisk (kvinnorsynen) och dessutom är pilgrim så otroligt besserwissig - okej, historien är återberättad, han sitter efteråt och berättar hur det gick till. Jag är Pilgrimen. En livsfarlig jakt på en man utan ansikte, full av hat, som planerar sin hämnd i Guds namn.

RELATERADE BÖKOR