Apportering till vardag och fest : aktivering och grundläggande jaktprovsträning med klicker

Apportering till vardag och fest : aktivering och grundläggande jaktprovsträning med klicker - Elsa Blomster, Lena Gunnarsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elsa Blomster, Lena Gunnarsson
DIMENSIONERA
11,37 MB
FILNAMN
Apportering till vardag och fest : aktivering och grundläggande jaktprovsträning med klicker.pdf
ISBN
7908184645174

BESKRIVNING

Har du en fågelhund och vill hitta ett riktigt roligt sätt att aktivera din hund på - och kanske starta på jaktprov? Vill du träna på ett sätt där din hund har lika roligt som du när ni tränar? Vill du lära dig hur du kan kombinera klickerträning och jaktprovsträning? Då är det här en bok för dig!Apportering till vardag och fest är den första boken på svenska om hur du kan träna jaktapportering med klickertänk. Boken beskriver ett nytänkande inom fågelhundsträningen som utmanar dig att testa något nytt ? om du vågar och vill. I boken presenteras mer än 100 övningar som du kan göra för att få en duktig apportör. Övningarna är anpassade för de inledande jaktprovsklasserna för spaniel och retriever, men även du som har en stående fågelhund har nytta av boken när du lär in apporteringsarbetet.Elsa Blomster och Lena Gunnarsson är instruktörer på Canis hundskola där all träning bedrivs med klickertänk. Med sina spanielar och retrievrar tränar och tävlar de lydnad, bruks, agility, rallylydnad, viltspår och går på jaktprov.

Köp Studiehandledning Apportering till vardag och fest av Elsa Blomster, Lena Gunnarsson på Bokus.com. Apportering till vardag och fest : aktivering och grundläggande jaktprovsträning med klicker av Elsa Blomster , Lena Gunnarsson inbunden, 2012, Svenska, ISBN 9789163718748. Har du en fågelhund och vill hitta ett riktigt roligt ... Apportering till vardag och fest är den första boken på svenska om hur du kan träna jaktapportering med klickertänk.

tykkäystä. Aktivering och grundläggande jaktprovsträning med klicker Pris: 428 kr.

RELATERADE BÖKOR