Strategisk intern kommunikation : led organisationer med kommunikation

Strategisk intern kommunikation : led organisationer med kommunikation - Susanne Dahlman, Mats Heide | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susanne Dahlman, Mats Heide
DIMENSIONERA
3,10 MB
FILNAMN
Strategisk intern kommunikation : led organisationer med kommunikation.pdf
ISBN
7381360899484

BESKRIVNING

Den första svenska boken med ett helhetsgrepp om den interna kommunikationen ur ett strategiskt perspektiv. Här utmanas gamla föreställningar och läsaren inspireras till nya insikter och arbetsmetoder för att hantera de utmaningar som organisationer möter idag.Läs merI moderna organisationer har alla chefer och medarbetare en viktig kommunikativ funktion i mötet med olika intressenter, men kommunikatörer eller HR-specialister har ansvar för att utveckla, planera och iscensätta kommunikationen. Den här boken bjuder på många aktuella exempel på personer som arbetar med intern kommunikation på ett nytt sätt.Sagt om bokenEn viktig bok som pricksäkert ringar in och ger vägledning i många av de utmaningar som dagens kommunikatörer står inför. Jag vill särskilt lyfta fram den stora, och ofta missade, potentialen i att arbeta strategiskt med de egna medarbetarna som organisationens främsta ambassadörer både internt och externt.Linda Vikström Nielsen, Communication Manager, IKEA Range & SupplyVäl fungerande intern kommunikation är en av de viktigaste strategiska förutsättningarna för ett gott och lyckat ledarskap och för en framgångsrik organisation med delaktiga och engagerade medarbetare. Äntligen en bok som så tydligt belyser detta och som så skarpt ger oss massor med råd för att lyckas.Anders Mellberg, kommunikationsdirektör Malmö stadIdag inser de flesta ledare och kommunikatörer vikten av genomtänkt och anpassad intern kommunikation. Det bygger själva kärnan i starka organisationer. Den här boken ger tillgång till ett brett smörgåsbord med forskning, fakta och exempel – allt samlat på ett ställe. Det är bara att välja det som passar situationen.Hanna Brogren, Generalsekreterare och vd på Sveriges KommunikatörerOm författarnaSusanne Dahlman är vd i konsultbolaget Dahlman Kommunikation AB och har lång erfarenhet av att utbilda, föreläsa och arbeta nära ledare och kommunikatörer i både privata och offentliga organisationer.Mats Heide är professor i strategisk kommunikation vid Institutionen för strategisk kommunikation, Campus Helsingborg, Lunds universitet.

1. Köp via återförsäljare eller logga in och köp som avtalskund.

"Strategisk intern kommunikation - led organisationer med kommunikation" är utgiven av ... Strategisk intern kommunikation : led organisationer med kommunikation ... Linda Genf och Johanna Laurent har under mer än femton års tid arbetat med omvärldsanalys och strategiskt utvecklingsarbete i företag, myndigheter och andra organisationer.

RELATERADE BÖKOR