Ett hopplöst fall

Ett hopplöst fall - Jeff Kinney | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jeff Kinney
DIMENSIONERA
3,53 MB
FILNAMN
Ett hopplöst fall.pdf
ISBN
7340586845141

BESKRIVNING

Är Greg Heffley ett hopplöst fall? Hans pappa verkar övertygad om saken och hotar att skicka sonen till en militärskola ...Frank Heffley tror att han kan få sin son att bli lite tuffare och anmäler honom därför till organiserade sporter och andra "manliga" aktiviteter. Men Greg förstår inte alls hur han skulle kunna bli en bättre människa, han är ju redan en av de bästa personer han vet, även om han hör till en klenare sort! Och han vet precis hur han ska lirka sig förbi pappans alla försök att förändra honom – ända tills planerna på militärskolan dyker upp ...Den självcentrerade antihjälten Greg inser i sin tredje dagbok att han har ett allvarligt hot hängande över sig. Här gäller det att vinna eller försvinna!Bästsäljarserien "Dagbok för alla mina fans" har tryckts i över 20 miljoner ex i USA sen den första boken gavs ut i april 2007. Böckerna har sålts till mer än 30 länder. Filmstudion Fox 2000 gör just nu en film baserad på böckerna, premiär i april 2010.

Köp boken Ett hopplöst fall av Jeff Kinney (ISBN 9789163865787) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

Men vår inställning måste ändå... Syrien - ett hopplöst fall. Uppdaterad 12 mars 2015 Publicerad 15 mars 2012.

RELATERADE BÖKOR