Naturläkarboken : Behandlingar och botemedel

Naturläkarboken : Behandlingar och botemedel - Raimo Heino | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Raimo Heino
DIMENSIONERA
8,38 MB
FILNAMN
Naturläkarboken : Behandlingar och botemedel.pdf
ISBN
1230614583449

BESKRIVNING

Naturens apotek - läkekonst med tusenåriga anor i kombination med moderna rönI Naturläkarboken: Behandlingar och botemedel beskriver Raimo Heino hur hjärt-kärlsjukdomar, led- och muskelvärk, astma och allergi samt klimakteriebesvär uppkommer och hur dessa kan förebyggas och behandlas med hjälp av naturmedicinska metoder - kända sedan årtusenden men kompletterade och förfinade tack vare modern forskning och utveckling.Raimo Heino är naturläkare och medicine licentiat samt en av de främsta förgrundsgestalterna inom naturläkekonstens tillämpning i Sverige. Han utbildade sig i Tyskland och öppnade sin naturläkarpraktik i början av 1970-talet. Senare läste han medicin och bedrev även forskning om det centrala nervsystemet samt undervisade i anatomi på Medicinska fakulteten vid Uppsala universitet.Naturläkarboken: Behandling och botemedel är fackgranskad av Tommie Olofsson, överläkare samt specialist i klinisk patologi och rättsmedicin samt neuropatolog.  

Jag förstår I Naturläkarboken del 2, om behandlingar och botemedel, presenterar Raimo Heino naturmedicinens botemedel vid värk, klimakteriebesvär och förebyggande åtgärder för hjärta och kärl I vilt tillstånd är cordyceps-svampen mycket sällsynt och belastad av naturligt förekommande tungmetaller, ... Naturläkarboken - Behandlingar och Botemedel.

Information om våra kakor. Jag förstår I Naturläkarboken del 2, om behandlingar och botemedel, presenterar Raimo Heino naturmedicinens botemedel vid värk, klimakteriebesvär och förebyggande åtgärder för hjärta och kärl I vilt tillstånd är cordyceps-svampen mycket sällsynt och belastad av naturligt förekommande tungmetaller, ...

RELATERADE BÖKOR