Pastor Viveka och tanterna

Pastor Viveka och tanterna - Annette Haaland | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annette Haaland
DIMENSIONERA
6,14 MB
FILNAMN
Pastor Viveka och tanterna.pdf
ISBN
8439658835861

BESKRIVNING

Viveka är en ganska vanlig frikyrkopastor runt femtio som börjar tröttna på att alltid finnas till för alla andra. Hemma har hon fyra barn och en tankspridd man och på jobbet de bitska, bakande tanterna. När en av kvinnorna i kaffekommittén hittas död börjar pastorn nysta i fallet. Kan en mördare gömma sig i idyllen? Är bokhandlaren Abbe att lita på? Vad har den lokale mäklaren i görningen? Och vilka ligger bakom den mystiska Stormhattarnas förening?Pastor Viveka och tanterna är en lättsam och underhållande mysdeckare bland barnfamiljer och åldrande husägare i Stockholmsförorten Gamla Enskede. En berättelse som bjuder på trivsam spänning och existentiella frågor och en övertygelse om att man aldrig ska tro sig veta något bestämt om andra människors inre. Särskilt inte om gamla tanter.

Dessutom får hon av någon outgrundlig anledning ansvar för en fryst laxforell. Jag fortsätter på det lättlästa och lättlyssnade spåret som jag tycks befinna mig på just nu och har precis avslutat Pastor Viveka och tanterna av Annette Haaland. Jag började lyssna på den för ett par veckor sedan och då hade jag en vecka där det mesta gick fel och jag kände mig rätt stressad på grund av det.

av Annette Haaland (Bok) Svenska, För vuxna Viveka är en frikyrkopastor i Stockholmsförorten Gamla Enskede. Hemma har hon tre tonåringar och en tankspridd man, på arbetet de sträva kvinnorna i kaffekommittén.

RELATERADE BÖKOR