Tillstånd : varannan gran, varannan tall och andra orimligheter

Tillstånd : varannan gran, varannan tall och andra orimligheter - Axel Lindén | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Axel Lindén
DIMENSIONERA
4,92 MB
FILNAMN
Tillstånd : varannan gran, varannan tall och andra orimligheter.pdf
ISBN
6948690053151

BESKRIVNING

I en östgötsk skog försöker Axel Lindén övermanna en trästock, ett stort as, tung, hal och krokig. Det går sådär. Han vill hellre se sin skog växa vilt och frodas, inte avverka den i enlighet med skogsbolagens ideal om räta rader.Axel Lindén är en motvillig skogsägare, och en tjurskallig sådan. Men mitt bland tallar och alar, björk och asp blir slitet med motorsågen ett sätt att hantera sakernas tillstånd. Jorden som håller på att gå under, den ekologiska katastrofen. Och så familjens privata katastrof, barnet som blivit som ett av deras egna, som kanske inte ens får stanna i Sverige.Spelar ens ansträngningar egentligen någon roll, när allt ändå verkar gå åt helvete? Men vad ska man annars göra?

Tillstånd - Varannan gran, varannan tall och andra orimligheter. Författare: Axel Lindén.

Utförlig titel: Tillstånd, [Elektronisk resurs], varannan gran, varannan tall och andra orimligheter, Axel Lindén Språk: Allt om författaren Axel Lindén. Populära böcker av Axel Lindén är Förnimmelser : en fenomenologisk analys av Herman Bangs författarskap och Tillstånd : varannan gran, varannan tall och andra orimligheter. Axel Lindén.

RELATERADE BÖKOR