Att skriva

Att skriva - Marguerite Duras | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marguerite Duras
DIMENSIONERA
5,10 MB
FILNAMN
Att skriva.pdf
ISBN
7458049923043

BESKRIVNING

Att skriva, Marguerite Duras näst sista bok, utgiven två år före hennes död, innehåller fem texter som på olika sätt förhåller sig till den skrivande och konstnärliga processen. Det självklara huvudnumret är den fyrtio sidor långa titeltexten som blir till ett litterärt testamente där det självbiografiska och det fiktiva sömlöst smälter samman. Här återfinns de teman hon ständigt kom tillbaka till i slutet av sitt liv – barndomen, andra världskriget, de egna böckerna, men framför allt skrivandet, dess förutsättningar och konsekvenser: platsen, ensamheten, alkoholen. 

- 85 procent använder vår digitala tjänst 'Skriv in dig', säger Spiros Christopoulos, produktägare på Arbetsförmedlingen. Köp billiga böcker om Att skriva i Adlibris Bokhandel. För dig som älskar böcker! Tips: Skriva novell Novell - vad är det? Enkelt sagt kan man säga att en novell är en förenklad roman.

Men det är viktigt att skriva det på rätt sätt. 2019-dec-28 - Utforska kristinamaria71s anslagstavla "Bilder att skriva till" på Pinterest. Visa fler idéer om Bilder, Skriva, Berättande. Att skriva opersonligt innebär inte att alla akademiska texter ska vara torra och byråkratiska.

RELATERADE BÖKOR