Sverigekorsord : en korsordsbok om Sveriges landskap

Sverigekorsord : en korsordsbok om Sveriges landskap - Sten Johnson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sten Johnson
DIMENSIONERA
3,41 MB
FILNAMN
Sverigekorsord : en korsordsbok om Sveriges landskap.pdf
ISBN
3128197703716

BESKRIVNING

Res genom Sverige och lär dig om alla våra landskap! I den här boken blandas intressanta fakta om Sverige med kluriga korsord. Här finns ett roligt och lärorikt korsord för varje landskap, men du får också möjlighet att lära dig mer om de olika delarna av vårt land: Landskapsblommor och -djur, sevärdheter och förstås var i Sverige vi befinner oss. Korsorden ökar i svårighetsgrad och längst bak finns alla lösningar. Det här är en bok som passar för hela familjen. Korsorden är gjorda av Sten Johnson. Alla hans föregående korsordsböcker för barn har blivit mycket populära och uppskattade för sina välgjorda kryss och tydliga illustrationer. Trevlig resa!  STEN JOHNSON är en erfaren korsordskonstruktör. Han har gjort ett stort antal korsordsböcker för barn och ungdomar, och har en bakgrund som speciallärare.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Köp Sverigekorsord: en korsordsbok om Sveriges landskap hos Land Shopping.

Sverigekorsord. En korsordsbok om Sveriges landskap av Sten Johnson 32 sid ... »En av de mest effektivt vidriga romaner jag någonsin har ...

RELATERADE BÖKOR