Gunga högt!

Gunga högt! - Annika Thore, Maria Nilsson Thore | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Thore, Maria Nilsson Thore
DIMENSIONERA
5,94 MB
FILNAMN
Gunga högt!.pdf
ISBN
1141127765228

BESKRIVNING

Med detaljrika bilder att titta på, hisnande färd i gungan att skratta åt och stadiga sidor att hålla i, skapar systrarna Annika Thore och Maria Nilsson Thore stora upplevelser i pekboksform.”Mio vill ha fart. Mycket fart.”Många barn älskar att gunga. Att få känna ilningarna i kroppen är en njutning som man vill känna igen och igen. Annika Thore och Maria Nilsson Thore har skapat en berättelse med sug i för de yngsta. Med spralliga illustrationer och en perfekt känsla för det lilla barnets värld tecknar de en leksituation som får läsaren att tjuta högt av glädje.”Nalleböckerna” är nybörjarböcker med kvalité för de allra minsta barnen. Små greppvänliga böcker som tål att läsas högt, dreglas på och bläddras i om och om igen. ”Nalleböckerna” är en serie med favoritböcker och karaktärer som omarbetats för att passa de yngsta läsarna i både format och innehåll.2014 kom Ingrids första djurbok av Katerina Janouch och Mervi Lindman, Nu kör vi! av Jan Lööf, Viggos lilla ordbok av Birgitta Westin och Mati Lepp samt Leka tittut! av Maria Nilsson Thore och Annika Thore. Nu kommer den här och tre nya titlar: Apor och andra djur av Jan Lööf, Djurungar på gården av Oskar Jonsson samt God natt Ingrid av Katerina Janouch och Mervi Lindman.

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. 2015, Övrigt. Köp boken Gunga högt! hos oss! Med denna barngunga kan du inte bara gunga riktigt högt, utan också klättra upp på plattformen och hålla utkik, innan du i full fart åker ner för rutschkanan.

Skickas inom 3-4 vardagar. Köp boken Gunga högt! av Annika Thore, Maria Nilsson Thore (ISBN 9789163883712) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR