Sarah Riedel tolkar Kristina Lugn (bok + CD)

Sarah Riedel tolkar Kristina Lugn (bok + CD) - Kristina Lugn | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristina Lugn
DIMENSIONERA
4,95 MB
FILNAMN
Sarah Riedel tolkar Kristina Lugn (bok + CD).pdf
ISBN
2413976569833

BESKRIVNING

Sarah Riedel sjunger Kristina Lugns dikter, tillsammans med Jonas Östholm på piano och Viktor Skokic på bas. Tonsättningarna är gjorda av Georg Riedel, Sarah Riedel, Jonas Östholm och Viktor Skokic. Sarah säger "Att sjunga Kristina Lugn är en upptäcktsfärd. En poetisk labyrint full av lika sorgsen som absurd genialitet. Texterna, som skildrar allt från döden och ensamhet till parapsykologi och dränkta sjömän, är knivskarpa. Jag upptäckte Kristina Lugn som tonåring, först hennes dramatik och sen hennes lyrik."Utgåvan är en bok med CD i pärmen, alla dikterna och kommentarer av Sarah Riedel finns med, illustrationer av Stina Wirsén. En utsåld föreställning ges på Stadsteatern/Kulturhusets Stora Scen den 13/9, tillsammans med Kristina Lugn som läser sina dikter.

... Sarah Riedel tolkar Kristina Lugn (bok + CD) - Kartonnage. Finns i lager, 217 kr.

Sarah säger "Att sjunga Kristina Lugn är en upptäcktsfärd. En poetisk labyrint full av lika sorgse... Sarah Riedel sjunger Kristina Lugns dikter, tillsammans med Jonas Östholm på piano och Viktor Skokic på bas.

RELATERADE BÖKOR