Håll vikten : hitta din inre drivkraft

Håll vikten : hitta din inre drivkraft - Erik Nicklagård | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erik Nicklagård
DIMENSIONERA
5,88 MB
FILNAMN
Håll vikten : hitta din inre drivkraft.pdf
ISBN
6313028838114

BESKRIVNING

De flesta som försöker gå ner i vikt misslyckas. Efter en tid med träning och nyttig kost går de tillbaka till sin gamla livsstil. Oavsett hur bra de mådde när de nått sin målvikt.Men så finns undantagen. De som inte faller tillbaka i gamla vanor. De som lyckas även på lång sikt.I Håll vikten berättar kost- och träningskonsulten Erik ­Nicklagård om några av sina klienter, och om sina egna erfarenheter inom personlig utveckling och hälsa. Du får svaret på varför vissa människor klarar att åstadkomma en varaktig livsstilsförändring – om det så är att gå ner i vikt, lägga om kosten, effektivisera sin tid, eller något helt annat.Boken ger en förståelse för hur våra medvetna och undermedvetna sinnen fungerar, och hur du själv kan skapa en inre drivkraft. Du får exempel på metoder och verktyg som hjälper dig att ta kliv i din personliga utveckling, samt en övningsdel med tips på hur du själv kan gå till väga för att använda dem.Erik Nicklagård bor i Oskarshamn där han bland annat jobbar som lärare. Erik har under många år arbetat med föreläsningar, kostrådgivning, personliga näringsupplägg, workshops och coaching. Han är certifierad kost- och tränings­konsult via The Academy samt har en master- och fil.kand.examen i kemisk biologi från Linköpings Universitet. Håll vikten är Eriks första bok."Erik är grym på att ge dig som läsare insikt om varför du har de beteenden som du har. Vill du ­förändra ditt resultat gäller det att gå till kärnan av vad som styr ditt beteende. I sin bok delar han ­generöst med sig av egna erfarenheter och ger kraftfulla verktyg om hur du kan få livslånga resultat."/ Anette Einarsson, grundare Twinspiration och coach inom personlig utveckling"En bok jag verkligen kan lovorda till alla som vill göra en hållbar förändring. Tusen tack Erik! Jag kommer rekommendera den här boken till ALLA mina kunder" / Mia Lundgren, personlig tränare, idrottsmassör och hälsocoach

Chefen är en del av teamet, men har en unik roll för att facilitera gruppen. Alla kan göra något för att förändra siffrorna, men chefen är den som ska projektleda för att få ut maximalt av medarbetarna. Att veta vad som motiverar människorna i din arbetsgrupp och på ditt företag underlättar beslut och val av belöningssystem.

De flesta som försöker gå ner i vikt misslyckas. Efter en tid med träning och nyttig kost går de tillbaka till sin gamla livsstil.

RELATERADE BÖKOR