Utmanande samtal : handbok för chefer

Utmanande samtal : handbok för chefer - Jakob Carlander | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jakob Carlander
DIMENSIONERA
7,57 MB
FILNAMN
Utmanande samtal : handbok för chefer.pdf
ISBN
1689298859621

BESKRIVNING

Många chefer upplever en ensamhet i de konfliktfyllda samtalen. Vad kan du som chef göra och inte göra i komplicerade situationer? Hur kan du hantera ilska och aggressivitet från anställda? Hur förhåller du dig till personal som har svårt att hantera det egna arbetet, och som lägger sig egen bristande förmåga på chefen? Hur kan du bemöta dina anställda på bästa sätt och vilka fallgropar ska du undvika?Bokens syfte är att ge goda och konkreta råd. Fokus ligger på själva samtalet; det är med samtalet som redskap du skapar grunden till förändring, inspiration, information och medvetandegörande, men också sätter gränser och gör avslut. I verktygslådan presenteras en rad strategier, metoder och förhållningssätt kring hur du på bästa sätt förbereder och håller i uppföljande samtal med bland annat struktur, tydlighet och validering. Det kan till exempel handla om samtal vid omorganisationer, anställningsintervjuer eller samtal som upplevs hotfulla.Utmanande samtal – handbok för chefer vänder sig till enhetschefer, verksamhetschefer och rektorer inom vård, omsorg, skola och socialtjänst och liknande befattningar inom människovårdande yrken.Författaren Jakob Carlander är leg. psykoterapeut och arbetar vid egen mottagning. Tillsammans med Andreas Wedeen har han skrivit den praktiska storsäljande handboken Möta människor med rättshaveristiskt beteende.

Exempelvis rekommenderar JO (justitieombudsmannen) att vi ska vara sakliga, konkreta, hålla en god ton och inte vara godtyckliga. Svåra samtal i utmanande tider. Coronakris eller inte - som chef kommer du förr eller senare hamna i situationer där du behöver leverera tunga besked och ta svåra samtal.

Kontakta oss för ett samtal om hur Effect kan hjälpa er att få chefer som verkligen kan använda kommunikation som ett arbetsredskap. Boken Utmanande Samtal - Handbok för chefer kommer ut i april 2020. I avsnittet tar vi upp en del råd och tips för alla som arbetar i människonära yrken.

RELATERADE BÖKOR