Min mörka Vanessa

Min mörka Vanessa - Kate Elizabeth Russell | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kate Elizabeth Russell
DIMENSIONERA
11,7 MB
FILNAMN
Min mörka Vanessa.pdf
ISBN
6105685335533

BESKRIVNING

”När Strane och jag träffades var jag femton och han fyrtiotvå.”Vanessa är en kvinna i trettioårsåldern som lever ett lagom framgångsrikt liv. En dag läser hon i tidningen om en lärare som har förgripit sig på sina elever. En av flickorna har trätt fram och berättat om sina upplevelser. Artikeln leder till fler reportage om läraren Jacob Strane och tidningarna antyder att det finns många fler unga kvinnor som har utsatts. Vanessa följer bevakningen med hjärtat i halsgropen. Hon stalkar den unga kvinna som satte igång drevet mot läraren, följer hennes rörelser på sociala medier. Samtidigt får Vanessa sms från Jacob som undrar hur hon mår."Min mörka Vanessa" är en svart och djupt berörande roman som skildrar hur Vanessa i vuxen ålder tvingas minnas sin skoltid och relationen med sin lärare Jacob Strane. Det är en mörk och plågsam läsning, omöjlig att värja sig för.

Den har mött ett enormt internationellt intresse och är såld till mer än tjugo länder. Den har blivit en "snackis" i USA, fått stor uppmärksamhet, skapat debatt och anklagats för att vara ett plagiat. Fler bilder.

| Adlibris "Min mörka Vanessa" är amerikanska Kate Elisabeth Russels debutroman som hon jobbat med i 18 år. En berättelse om den vaga gränsen mellan förbjuden kärlek och sexuella övergrepp. I USA väckte den uppståndelse med anklagelser om plagiat och kulturell appropriering.

RELATERADE BÖKOR