Människokroppen

Människokroppen - Egil Haug, Jan G. Bjålie, Olav Sand, Øysten V. Sjaastad | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Egil Haug, Jan G. Bjålie, Olav Sand, Øysten V. Sjaastad
DIMENSIONERA
12,1 MB
FILNAMN
Människokroppen.pdf
ISBN
1061958360812

BESKRIVNING

Människans fysiologi är ofattbart komplicerad. Vi har fyrtiotusen miljarder självständiga celler som bildar en helhet i en kropp! Principerna för hur processerna i kroppen regleras är emellertid ganska lika, och huvuddragen i vår anatomi och fysiologi, lätta att förstå.

Kroppen och omvårdnad anatomi och fysiologi (3OM317) Bokens titel Människokroppen; Författare. Jan G.

Men visste du att du delar 50 procent av ditt DNA med en banan och att du producerar cirka tre deciliter snor varje dag? Teknik och människokroppen. Tänk vad människokroppen är fantastisk! Den är uppbyggd av massor av celler som tillsammans bildar vävnader som i sin tur bygger upp kroppens organ, smart konstruerade för att fungera optimalt på rätt ställe.

RELATERADE BÖKOR