USA:s alla presidenter : från Washington till Trump

USA:s alla presidenter : från Washington till Trump - Karin Henriksson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Henriksson
DIMENSIONERA
9,77 MB
FILNAMN
USA:s alla presidenter : från Washington till Trump.pdf
ISBN
3397259677090

BESKRIVNING

"en perfekt bok för alla som är intresserade av USA och amerikansk politik ... full av fascinerande fakta för den politiskt intresserade."Skaraborgs Allehanda Från självständigheten 1776 har USA haft 44 presidenter, Washington, Jefferson, Lincoln, Nixon, Clinton och många fler. Här får vi möta dem alla. Vi får också lära känna ämbetet, hur det utvecklats, presidenternas motton och citat, veta hur många som mördats och ta del av de saftigaste skandalerna. Förstadamer, husdjur, Vita husets historia och presidentens centrala roll behandlas också. Boken är en faktaspäckad guide för alla som vill förstå det politiska spelet i supermakten.     KARIN HENRIKSSON är bosatt i Washington D.C. sedan tre decennier och har rapporterat i Svenska Dagbladet, Amerikaanalys, Utrikesmagasinet och flera andra medier. Hon medverkar ofta i Sveriges Radios USApodden och har tidigare gett ut en rad böcker om amerikansk politik, bland dem biografier om Ronald Reagan och Donald Trump samt Vänstern i USA."Investera i en tillgång för din bokhylla. Karin Henrikssons bok kommer du att läsa med intresse,och sen återvända till för att läsa om anekdoterna om några av världens mäktigaste män."Tidningen NU

Därmed ställer sig Arabförbundet bakom palestinierna, som bryter alla förbindelser med USA. USA:s handelsminister Wilbur Ross bekräftade i dag vid en presskonferens att man kommer att införa tullar på stål- och aluminiumvaror från EU. EU-kommissionen kommer svara med motåtgärder ... USA:s president Donald Trump skrev den 27 januari under ett dekret som innebär att allt flyktingmottagande i USA stoppas tillfälligt i 120 dygn.

1789 valdes George Washington till USA:s förste president. Från självständigheten 1776 har USA haft 44 presidenter, Washington, Jefferson, Lincoln, Nixon, Clinton och många fler. Här får vi möta dem alla.

RELATERADE BÖKOR