Fiktioner

Fiktioner - Jorge Luis Borges | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jorge Luis Borges
DIMENSIONERA
4,20 MB
FILNAMN
Fiktioner.pdf
ISBN
8504614797095

BESKRIVNING

En klassisk, epokgörande modern spanskspråkig amerikansk bok. Nu för första gången på svenska i komplett skick”Jag har mötet mellan en spegel och en encyklopedi att tacka för upptäckten av Uqbar”, skriver Jorge Luis Borges om det dittills okända landet i ”Tlön, Uqbar, Orbis Tertius” som ingår i hans klassiska samling Fiktioner från 1944. Med hjälp av sin litterära uppfinning, den fiktiva essän, skapar Borges en till synes oändligt utförlig text på ett par sidor bara. Borges som i svensk översättning alltid antologiserats sönder presenteras nu på svenska med en av sina originalböcker.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Litteraturdidaktik, fiktioner och intriger handlar om hur man lär sig att gå in i fiktionens värld.

Samhälle/debatt. Politiska fiktioner är Joan Didions klassiska närstudie av amerikansk demokrati och av den grupp politiker, lobbyister och journalister som skapar berättelserna om politiken..

RELATERADE BÖKOR