Vardagsmakt : tio strategier som ger och genomskådar makt

Vardagsmakt : tio strategier som ger och genomskådar makt - Elaine Eksvärd | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elaine Eksvärd
DIMENSIONERA
6,96 MB
FILNAMN
Vardagsmakt : tio strategier som ger och genomskådar makt.pdf
ISBN
7944419211224

BESKRIVNING

Ta makten över din vardag!Vill du lära dig när tystnad ger mer inflytande än det talade ordet? Kunna genomskåda personer som på enkla sätt får dig att göra som de vill? Och vill du att andra inte bara ska lyssna på dig, utan också göra som du vill? Makt handlar inte om tillfälligheter, det finns strategier som ökar din makt över andra och som ger dig kontroll över din vardag. Här får du lära dig dem. För många är makt ett fult ord, men samtidigt ett önskvärt fenomen. Många vill ha den, men få är öppna med att de strävar efter den. Men skäms inte för att du vill ha makt – du måste inte bli en diktator eller behandla folk illa för att de ska göra som du vill. Det är inget fel med makt, så länge den hamnar i rätt händer. I Elaine Eksvärds tidigare succé Härskarteknik presenterades en ful väg till makt. I Vardagsmakt får du tio nya maktstrategier som kommer ta dig dit du vill.

Detta är en populärvetenskaplig bok som använder sig av många och ofta givande exempelsituationer, både verkliga och ... Ta makten över din vardag!Vill du lära dig när tystnad ger mer inflytande än det talade ordet? Kunna genomskåda personer som på enkla sätt får dig att göra som d Drottninggatans Bok & Bild - Vardagsmakt : tio strategier som ger och genomskådar makt Vardagsmakt tio strategier som ger och genomskådar makt. av Elaine Eksvärd (Bok) 2014, Svenska, För vuxna Författaren vill visa hur vi kan få mer makt i vår vardag, genomskåda dem som har makt över oss och lära oss att hantera dem.

Men skäms inte för att du vill ha makt ... Idag har jag intervjuat retorikern och författaren Elaine Eksvärd i podcasten. Har fått många lyssnarmail med önskemål om henne som gäst och om två veckor delar hon med sig av sitt livshjul.

RELATERADE BÖKOR