Stalin : den röde tsaren och hans hov

Stalin : den röde tsaren och hans hov - Simon Sebag Montefiore | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Simon Sebag Montefiore
DIMENSIONERA
7,99 MB
FILNAMN
Stalin : den röde tsaren och hans hov.pdf
ISBN
8862567411177

BESKRIVNING

Efter flera års forskning på plats i Moskva och med hjälp av tidigare ej tillgängligt arkivmaterial beskriver Montefiore levande vardagslivet innanför Kremls murar; massarresteringarna och morden, men också intima detaljer från den innersta kretsen runt Stalin.Här beskrivs privatpersonen och "charmören" Stalin, männen och kvinnorna vars lojalitet han förlitade sig på - tills det var dags för en ny utrensning. Den röde tsarens privatliv bjuder på mycket dramatik. Redan i bokens inledning går hans hustru, mitt under en middagsbjudning, upp på sitt rum och skjuter sig."Boken om Stalin är verkligen fascinerande och mycket läsvärd. Den är ett måste för alla historiker men även allmänheten har stor nytta av den."Skånska Dagbladet

Read 488 reviews from the world's largest community for readers. Efter flera års forskning på plats i Moskva och med hjälp av tidigare ej ti... Stalin - Den röde tsaren och hans hov.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Inbunden, 2004.

RELATERADE BÖKOR