Den kvalitativa forskningsintervjun

Den kvalitativa forskningsintervjun - Steinar Kvale, Svend Brinkmann | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Steinar Kvale, Svend Brinkmann
DIMENSIONERA
12,56 MB
FILNAMN
Den kvalitativa forskningsintervjun.pdf
ISBN
2673163405814

BESKRIVNING

Intervjun är ett oumbärligt redskap inom den kvalitativa forskningen. Ändå är det intrikata sambandet mellan intervjuprocessens hur och varför inte alltid lätt att förstå. I denna introduktionsbok redogör författarna för såväl forskningsintervjuns teoretiska underbyggnad som dess praktiska aspekter.I denna tredje reviderade upplaga har många avsnitt uppdaterats för att följa utvecklingen inom intervjuområdet. Dessutom har de avsnitt som handlar om det praktiska arbetet med intervjuer förstärkts och avsnitten om epistemologi och etik har utökats.

Intervjun är ett oumbärligt redskap inom den kvalitativa forskningen. Ändå är det ... Häftad, 2009.

Köp Den kvalitativa forskningsintervjun av Steinar Kvale, Svend Brinkmann på Bokus.com. Den kvalitativa forskningsintervjun . Lämpliga ämnen - några förslag till intervjuguide Glädjeämnen och påfrestningar i arbetslivet - möjligheter till personlig utveckling och självförverkligande, men också stress och utbrändhet. Den kvalitativa forskningsintervjun Den kvalitativa forskningsintervjun.

RELATERADE BÖKOR