Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex

Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
5,69 MB
FILNAMN
Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex.pdf
ISBN
1088824771564

BESKRIVNING

Bonniers stora bakbok är Sveriges nya stora standardverk inom bakning. Det är likriktaren och traditionsbäraren, men också inspiratören och kunskapskällan.Den samlar de bästa och mest populära recepten ur tidningen Allt om Mat, på alltifrån knäckebröd till bakelser. Det är här du hittar själva kärnrecepten – de recept som alla varianter har utgått ifrån – på bakvärldens klassiker som schackrutor, tekakor och wienerbröd, men också på nya favoriter som macarons, cake pops och cronuts.Här bjuds även på praktiska råd och information kring exempelvis olika mjölsorters egenskaper, hur man gräddar olika bakverk på bästa sätt och vad man ska tänka på under jäsningen. Boken är rikt illustrerad både med foton och teckningar på såväl råvaror och redskap som de färdiga slutresultaten.

På kryss med krisen. Evangeliets ljus : kyrkofädernas kommentarer till evangelietexterna.

Köp Bonniers stora bakbok : sötebröd, surdegar och salta kex av Cecilia Lundin, Ulla Karlström på Bokus.com. Boken har 6 st läsarrecensioner. Pris: 259 kr.

RELATERADE BÖKOR