Mårten Nylén : resultat, balans och lite magi

Mårten Nylén : resultat, balans och lite magi - Mårten Nylén | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mårten Nylén
DIMENSIONERA
9,3 MB
FILNAMN
Mårten Nylén : resultat, balans och lite magi.pdf
ISBN
9003870949221

BESKRIVNING

I Mårten Nylén : resultat, balans och lite magi visar hälsoexperten Mårten Nylén hur vi kan uppnå fantastiska resultat och balans i livet, oavsett förutsättningar. Här får du ta del av en träningsfilosofi som är fylld av enkelhet och en smittande glädje. Bokens handfasta och smarta hälsotips hjälper dig att optimera dina motionsvanor och få ut det mesta av din kost, vila och mentala balans. Med en positiv inställning, en enkel handlingsplan och lite magi kan du lyckas med vad du än drömmer om.Mårten Nylén är en välanlitad föreläsare och utbildare inom hälsa. Han är känd som supertränaren åt kändiseliten och har tidigare varit huvudcoach i tv-programmet Biggest Loser Sverige och expertkommentator i tv-succén Ninja Warrior. Mårtens mål är alltid att göra skillnad där han kan och att skapa leenden där det går.

Hundratusentals människor har idag inspirerats av Mårtens unika kunskap och energi. Mårtens attityd och fungerande verktyg inspirerar alla till att våga satsa och försöka, och han lever själv efter sitt motto , Låt aldrig ett "jag kan inte" stå i vägen för ett "jag kan". Mårten Nylén - Resultat, Balans och lite Magi.

Antal-+ Köp. Betala säkert med kort; Maila oss, vi svarar snabbt! [email protected]; 2019 släppte Mårten den efterlängtade boken "Resultat, balans och lite magi".

RELATERADE BÖKOR