Ödets hav

Ödets hav - Elisabet Nemert | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Elisabet Nemert
DIMENSIONERA
5,79 MB
FILNAMN
Ödets hav.pdf
ISBN
3643505482893

BESKRIVNING

En historisk roman av den älskade författaren Elisabet Nemert! En spännande skildring av livet på Gotland och i Ryssland under 1300-talet.Som genom ett under har Aurora Eken och hennes familj skonats från Digerdöden som härjat på Gotland och som ödelagt hela byar. Hon har haft en lycklig barndom på den välbärgade gården och kan nu börja se fram emot ett gott liv i Visby som hustru åt en tysk förmögen köpman.Elin Persdotter föddes i den fattiga delen av Visby och när döden skördade hela hennes familj stod hon helt ensam och utblottad. Till slut hittar hon mat och husrum hos Aurora där hon får en tjänst som piga. De båda kvinnorna kommer varandra mycket nära och det är en början på livslång vänskap.När Gotland invaderas av den danska armén utlöser förräderi och svek en katastrof och livet blir sig aldrig mer likt. Blod färgar marken röd när flera tusen gotlänningar förlorar livet på slagfältet och Aurora och Elin tvingas fly undan kriget. Livet tar nya vägar där svåra prövningar och farofyllda äventyr väntar dem, men också vänskap, tillit och kärlek.Ödets hav är en spännande och inträngande skildring av livet på Gotland och i Ryssland under 1300-talet, om livets oförutsägbarhet, om civilkurage och mod och kärlekens helande kraft.Ödets hav har tidigare varit utgiven som pocket hos Pocketförlaget (2010).

Read 6 reviews from the world's largest community for readers. Som genom ett under har Aurora Eken och hennes familj skonats från Digerdö... Ödets hav Elisabet Nemert Köp boken Beställ recensionsexemplar.

Han älskar sitt hem vid kusten och lever åtskiljd från sin hustru Skade, som älskar sitt hem i fjällen. ...

RELATERADE BÖKOR