Kirre (pocket) - En bok om att möta, vårda och fostra trasiga barn

Kirre (pocket) - En bok om att möta, vårda och fostra trasiga barn - Gunilla O. Wahlström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunilla O. Wahlström
DIMENSIONERA
5,1 MB
FILNAMN
Kirre (pocket) - En bok om att möta, vårda och fostra trasiga barn.pdf
ISBN
6579528008318

BESKRIVNING

Vi får möta Kirre och de olika professionella människorna inom socialtjänst, förskola och skola som involveras i hans liv - en roman men också en fackbok med stort djup.Läs merI många yrken möter man de trasiga barnen utan att egentligen ha någon djupare kännedom om deras livsvillkor. Barnen bara finns där tillsammans med alla de andra, de som lever välordnade liv och som får sina behov av kärlek och trygghet tillgodosedda. När problemen tornar upp sig kommer kraven på att den som stör måste bort. Men det finns andra möjligheter.Om författarnaGunilla O. Wahlström är lågstadielärare med en rad påbyggnadsutbildningar i USA och England i konflikthantering samt handledarutbildning och utbildning i psykosocialt arbetssätt inom S:t Lukasstiftelsen. Gunilla O. Wahlström är välkänd som föreläsare, handledare och författare.

Köp boken Kirre (pocket) - En bok om att möta, vårda och fostra trasiga barn av Gunilla O. Wahlström (ISBN 9789147021048) hos Adlibris.

Köp boken Kirre (pocket) - En bok om att möta, vårda och fostra trasiga barn av Gunilla O. Wahlström (ISBN 9789147021048) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR