Lär dig klockan med Greta Gris

Lär dig klockan med Greta Gris - Neville Astley, Mark Baker | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Neville Astley, Mark Baker
DIMENSIONERA
4,4 MB
FILNAMN
Lär dig klockan med Greta Gris.pdf
ISBN
6639702155531

BESKRIVNING

Klocka med rörliga visare. En vanlig dag hittar Greta på massor av roliga saker.Vad gör hon med sina vänner på eftermiddagen?Vilken tid läser Pappa Gris godnattsaga?Lär dig klockan med Greta Gris är en lekfull bok som på ett roligt sätt hjälper små barn att förstå klockan.Steg för steg förklaras heltimme, halvtimme, kvart i och kvart över.

Lämna ett svar Avbryt svar. E-postadressen publiceras inte. Mer information om Lär dig klockan med Greta Gris Relaterad information Du behöver vara inloggad samt ha ett lånekort i Nacka Bibliotek för att reservera denna titel. Lär dig klockan med Greta Gris! För små barn är tiden svår att greppa, men när man kopplar ihop klockslagen med vardagliga ting som att vakna, äta frukost och gå till förskolan så blir det lättare att förstå. Greta Gris - Morfar Gris Båt - Svenska Barnsånger Prenumerera: ...

Finns i lager. Köp Lär dig klockan med Greta Gris av Neville Astley, Mark Baker på Bokus.com. Lär dig klockan med Greta Gris är en lekfull bok som på ett roligt sätt hjälper små barn att förstå klockan.

RELATERADE BÖKOR