De fördärvade

De fördärvade - Karin Slaughter | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Karin Slaughter
DIMENSIONERA
6,25 MB
FILNAMN
De fördärvade.pdf
ISBN
4027906773462

BESKRIVNING

Det är 1974 och Atlanta skakas av ett brutalt polismord. Den unga och nyexaminerade polisen Kate Morton kastas in i en mansdominerad polisvärld full av sexism och rasism. Hon har bestämt sig för att trotsa sin priviligierade bakgrund och gå sin egen väg men undrar nu om hennes första dag på jobbet också kommer bli den sista?Maggie Lawson, Kates nya partner, kommer från en polisfamilj och är van att ständigt måste hävda sig inför deras cyniska blickar. När Kate och Maggie exkluderas från jakten på polismördaren når deras ilska, frustration och stolthet slutligen kokpunkten.Har de modet som krävs för att inleda en egen utredning? Och är de beredda att riskera allt för att bevisa att de har vad som krävs?De fördärvade är nominerad till Årets bästa översatta kriminalroman 2017 av Svenska Deckarakademin.---KARIN SLAUGHTER är född 1971 och bor Atlanta i USA. Hennes böcker har översatts till nästan trettio språk och sålt i mer än trettio miljoner exemplar världen över. 2015 gavs "De vackraste" ut, och nominerades samma år till Årets bästa översatta kriminalroman av Svenska deckarakademin."COP TOWN bevisar Karin Slaughter är en av USA: s bästa författare"Huffington PostThe Oprah Magazine kallade COP TOWN en av de "mest tvångs läsbar thrillers" i sommar!"Intensiv ... fängslande ... suggestiva ... hennes första fristående roman (har en) fartfylld intrig och starka, trovärdiga karaktärer."Associated Press

Det vet redan Maggie Lawson, som gått i sina bröders fotspår och ständigt måste hävda sig inför deras cyniska ... Enhetsfrakt 49:-Öppettider Drottninggatan: Mån - fre 10- 18, lör 11 - 16; Svenska / SEK / Inkl. moms.

Det är 1974 och Atlanta skakas av ett brutalt polismord. Samtidigt undrar den unga polisen Kate Murphy om hennes första dag på jobbet också kommer bli den sista - att vara kvinna inom den mansdominerade polisen är allt annat än enkelt. De startar en egen utredning.

RELATERADE BÖKOR