Kvinnorna på stranden

Kvinnorna på stranden - Tove Alsterdal | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tove Alsterdal
DIMENSIONERA
10,18 MB
FILNAMN
Kvinnorna på stranden.pdf
ISBN
4471332962694

BESKRIVNING

I gryningen vaknar Terese från Järfälla på en strand i södra Spanien. Hon vinglar ner till havet och kliver på liket av en afrikansk man.I skydd av natten smyger en kvinna i land i hamnen intill. Hon har smugglats över havet och räddats ur vågorna. Hennes namn är Mary, men inte länge till.I New York försöker Ally få tag i sin man som är en känd frilansjournalist. Han har åkt till Paris för att skriva om människohandel och slaveri. Ally trotsar sin cellskräck och tar ett plan över Atlanten för att söka reda på honom. Det blir en resa in i det mörkaste av Europa och djupt in i hennes eget förflutna.Kvinnorna på stranden är en svart thriller om tre kvinnor, tre liv som förändras brutalt. Tre vägar kommer att korsas vägar som leder dit inga lagar når, där ondskan styr bakom vackra fasader och människor kan köpas och säljas, byta skepnad eller dö.Tove Alsterdal (f 1960) är journalist och manusförfattare. Hon skriver dramatik för teater, radio, opera och film. Kvinnorna på stranden är hennes romandebut."Bästa deckaren i år. Sorry, Lars Kepler, så är det."Expressen"[...] en ovanlig deckare, som med nervös energi och en rasande saklighet lyfter boken högt över den actionladdade intrigen"Dagens Nyheter"En gastkramande, insiktsfull och välskriven berättelse"Göteborgs-Posten

På en strand i Spanien vaknar Terese från Sverige. Ensam vinglar hon ner till havet och snubblar på liket av en afrikansk man.

Köp Kvinnorna på stranden av Tove Alsterdal på Bokus.com. Boken har 6 st läsarrecensioner. Kvinnorna på stranden är en svart thriller om tre kvinnor, tre liv som förändras brutalt.

RELATERADE BÖKOR