Det stora dejtingäventyret

Det stora dejtingäventyret - Max Schüllerqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Max Schüllerqvist
DIMENSIONERA
12,86 MB
FILNAMN
Det stora dejtingäventyret.pdf
ISBN
8559998482612

BESKRIVNING

Kristina lever ensam i sitt radhus, påtar i trädgården och tränar på Friskis & Svettis. Även om hon fortfarande sörjer sin bortgångne man så övertalas hon av en mer utåtriktad väninna att ge sig ut i nätdejtingens snåriga djungel, och med hjälp av barnbarnet Julia skaffar hon ett konto på Träffpunkten. Kristina inser snart att dejtinglivet som 60-plussare innehåller nya typer av utmaningar och hennes möten kantas av både besvikelser, förälskelser och outhärdliga pinsamheter. Det stora dejtingäventyret är en rolig och varm roman om vanliga människor med ovanligt stora hjärtan.

I slutet av mars kommer "Terapeuten som inte visste vad han gjorde". Köp 'Det stora dejtingäventyret' nu. Uppsalasonen och SVT-journalisten Max Schüllerqvist bjuder på härlig mappie-feelgood och lyckas med två icke självklara Det stora dejtingäventyret är en rolig och varm roman om vanliga människor med ovanligt stora hjärtan.

Jag ser den härliga Kristina framför mig när hon äntligen tar mod till sig och lever ut hela sitt register på Friskis och Svettis. Det stora dejtingäventyret av Max Schüllerqvist. ISBN 9789188867124.

RELATERADE BÖKOR