Swing time

Swing time - Zadie Smith | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Zadie Smith
DIMENSIONERA
3,39 MB
FILNAMN
Swing time.pdf
ISBN
9837543870762

BESKRIVNING

De två flickorna växer upp tillsammans i norra London och älskar dans. Den ena har talang, den andra har idéer, drömmen om framgång lever för dem båda. Men när deras vägar korsas igen i vuxen ålder har tiden förändrat dem.Med Swing time har Zadie Smith skrivit en stor och oemotståndlig samtidsroman; en globaliserad berättelse om dans och rasism, vänskap och rotlöshet.»Det kan mycket väl vara Zadie Smiths största triumf hittills«, skrev Expressen om den engelska originalutgåvan.

This page describes only Swing timers. Swing time handlar om dans och om timing. Berättaren är fascinerad av 30- och 40-talets dans, swing just, hon kan titta på gamla filmer med Fred Astaire hur länge som helst. Pris: 59 kr.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris "Swing time" är en mer klassisk, stram berättelse, i samma anda som den E M Forster-influerade "Om skönhet".

RELATERADE BÖKOR