Jorden runt på 80 dagar

Jorden runt på 80 dagar - Jules Verne | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jules Verne
DIMENSIONERA
10,38 MB
FILNAMN
Jorden runt på 80 dagar.pdf
ISBN
9252898034643

BESKRIVNING

En av världens bästa äventyrsböcker – återberättad för dagens barn och med spännande nya bilder!Phileas Fogg slår vad med sina vänner om att han ska lyckas resa jorden runt på bara 80 dagar. Det blir upptakten till en vild jakt som tar honom och hans betjänt Passepartout från England via Egypten, Indien, Kina, Japan och USA, och hem igen. De jagas av en hemlig agent, uppträder på cirkus, hamnar i fängelse och gör allt för att komma tillbaka i tid. Men ska de lyckas?Ett oförglömligt äventyr som alla borde läsa minst en gång i livet, återberättat på lättare svenska av författaren Andreas Palmaer. Mats Minnhagen har illustrerat utvalda actionscener.Bonnier Carlsens Äventyrsklassiker är tidlösa berättelser för moderna barn. Läs även Skattkammarön, återberättad av Cecilia Davidsson.

När han läste tidningen så upptäckte han en beräkning om hur man skulle kunna ta sig jorden runt på bara 80 dagar vilket han tog upp i en diskussion med sina kamrater under ett parti whist. Jorden runt på 80 dagar är skriven av Jules Verne och utspelar sig i England under den senare delen av 1800-talet. Bokens gener är: spänning och äventyr.

Kör bit till botten av spelplanen genom att bli av plattor under den och du kommer att se det adderas till posten översikten till vänster. Fyll i objektet som du reser runt i världen i den snabbaste tid som du kan. Huvudpersonen i Jorden runt på 80 dagar (1873), Phileas Fogg, är urtypen för den lugne, orubblige engelske gentlemannen.

RELATERADE BÖKOR