Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets höjdpunkt

Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets höjdpunkt - Dag Sebastian Ahlander | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dag Sebastian Ahlander
DIMENSIONERA
3,49 MB
FILNAMN
Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets höjdpunkt.pdf
ISBN
8093520103733

BESKRIVNING

Handbok för glada gubbar är fylld av kul, oväntade och inspirerande råd för den nyblivne pensionären. Dag Sebastian Ahlander öser ur sin rika erfarenhet för att göra alla nyblivna pensionärsgubbar bättre rustade för ett liv i frihet. Nu när inte chefen längre bestämmer över dig, gäller det att tackla svåra situationer med humor och jämnmod, så att du inte blir en börda för dina nära och kära. Vardagen går att göra både enkel och ljus med hjälp av denna handbok. Hur vårdar du ditt äktenskap, din trädgård, ditt umgänge och din nyinköpta veteranbil? Hur umgås du bäst med barn och barnbarn? Och inte ska du sälja huset. Det är nu du verkligen behöver ett extra rum för dina intressen!Kanske är det snarare barnboksförfattaren Ahlander än före detta ambassadören som kan få syn på det viktiga och komiska i varje situation? Eller är det en diplomatins balansgång som mejslar fram dessa precisa och preciösa råd? För är det verkligen viktigt med klädsel nu när du äntligen är pensionär? Får du inte dricka hur många glas till lunch du vill? Och hur är det med din gamla systemkamera, är inte den färdig för tippen, som snart du också?Dag Sebastian Ahlander skriver roligt och tänkvärt om vardagens vedermödor. Men även om sjukdom och svåra beslut när livet går ad mortem. Fast det är inte över än! Eller, som Ahlander formulerar det i en av sina slagkraftiga bilder, det moderna livet är som en uppochnervänd ålderstrappa från 1800-talets Dalarna: från medelåldern går det bara uppåt mot döden!

Leveransland Handbok för glada gubbar : 109 glada råd för att nå livets höjdpunkt: Amazon.es: Ahlander, Dag Sebastian, Lindeberg, Eva: Libros en idiomas extranjeros Handbok för glada gubbar: 109 glada råd för att nå livets höjdpunkt. Så heter en inspirerande bok med råd för den nyblivne pensionären.

Leif GW Persson, gjorde en härlig avrättning av Dag Sebastan Ahlanders bok Handbok för glada gubbar: 109 goda råd för att nå livets höjdpunkt i Expressen. Fast boken i fråga är faktiskt riktigt… 109 råd för att nå livets höjdpunkt! april 21, 2012 / 0 Kommentarer / i Reflektioner kring omvärldsnyheter / av Fredrik Bengtsson Den förre diplomaten och barnboksförfattaren Dag Sebastian Ahlander har skrivit en handbok för glada gubbar - I09 goda råd för att nå livets höjdpunkt. Specialpris: 143 kr, pris: 181 kr.

RELATERADE BÖKOR