Grejen med substantiv och pronomen

Grejen med substantiv och pronomen - Sara Lövestam | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Lövestam
DIMENSIONERA
12,99 MB
FILNAMN
Grejen med substantiv och pronomen.pdf
ISBN
7932027137932

BESKRIVNING

Vad är likheten mellan ett substantiv och en baguette? Hur säger man egentligen biceps i plural och varför kan inte vuxna människor ha ett sansat samtal om pronomen?Det är ett par år sedan Grejen med verb slog ned i Sverige och gjorde succé både bland dem som älskar grammatik och dem som inte visste att de gjorde det. I uppföljaren Grejen med substantiv (och pronomen) finns allt en människa kan fundera över när det gäller substantiv (och pronomen). Använd den istället för en skolbok för att lära dig om numerus och bestämdhet, ta fram den på bussen för att liva upp dina medresenärer eller kryp upp i en fåtölj med en pralin och bara okynnesläs om grejen med substantiv! Och pronomen.Sara Lövestam är författare, radioröst, krönikör och lärare i svenska för invandrare. Hon skriver romaner både för barn, unga och vuxna. Och böcker för språknördar!

Skickas inom 1‑4 vardagar. Köp boken Grejen med substantiv och pronomen av Sara Lövestam (ISBN 9789164205063) hos Adlibris. I denna uppföljare till läsarsuccén Grejen med verb finns allt en människa kan fundera över när det gäller substantiv (och pronomen).

Köp boken Grejen med substantiv och pronomen av Sara Lövestam (ISBN 9789164205063) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR