Ganska nära sanningen

Ganska nära sanningen - Anna Ahlund | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Ahlund
DIMENSIONERA
5,75 MB
FILNAMN
Ganska nära sanningen.pdf
ISBN
7435195644170

BESKRIVNING

Beata och jag balanserade bredvid varandra på fontänkanten."Okej", sa hon till mig. "Doppa, önska. På tre. Ett, två, tre." Jag stack ner händerna i det iskalla vattnet samtidigt som hon. Jag önskar att ..., tänkte jag, men den intensiva kylan gjorde det svårt att tänka klart. Bredvid mig skrek Beata till."Helvete, vad kallt!" Det här, tänkte jag. Jag önskar mig mer av det här. Nico har bytt namn och stad och färgat håret rosa. Hen har blivit inneboende hos sin faster och hennes minitax i Uppsala, och det är nu det nya livet ska börja. Ett liv där Nico går estet, skapar saker och är den där sortens person som folk dras till. Men att ändra sig är tyvärr inte riktigt så enkelt som hen trott.

Ny, efterlängtad roman av Anna Ahlund. Anna Ahlund har hyllats för sina tidigare böcker, bland annat för sitt sätt att skriva om icke-heteronormativa relationer.

Ganska nära sanningen är en ny, efterlängtad roman av Anna Ahlund. Mindre Mer information om Ganska nära sanningen; Relaterad information; Du behöver vara inloggad samt ha ett lånekort i Herrljunga för att reservera denna titel.

RELATERADE BÖKOR