Små grodorna

Små grodorna - Catarina Kruusval | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Catarina Kruusval
DIMENSIONERA
11,63 MB
FILNAMN
Små grodorna.pdf
ISBN
8854755172579

BESKRIVNING

Catarina Kruusvals bilder är betagande och samtidigt glatt humoristiska. Inte undra på att de här pekböckerna är hett efterfrågade! De är gjorda i kraftig papp som tål oöm behandling och de inspirerar och lockar barnen till sång. Bläddra, peka och sjung - om och om igen!

Otroligt pedagogiska simlärare som verkligen knöt an och var personliga med barnen. Stolt dotter som tog silvergrodan efter två veckor (steg 2 och 3). Små grodorna är en klassisk sånglek som passar på julafton kring granen eller till midsommar runt midsommarstången, till barnens stora glädje.

D Små grodorna, små grodorna är lustiga att se. Små grodorna är en så kallad sånglek. Liknande lekar har använts flitigt inom skolan under lång tid vilket bidragit till att etablera traditionen hos befolkningen enligt Maria Björkrot. Här är historien bakom "Små grodorna".

RELATERADE BÖKOR