Flickoffret

Flickoffret - James Oswald | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
James Oswald
DIMENSIONERA
4,65 MB
FILNAMN
Flickoffret.pdf
ISBN
2587806201908

BESKRIVNING

Första boken i succéserien om kommissarie McLean!»En litterär sensation!« | DAILY MAIL»Lysande inledning på serien om den skotske kommissarien Tony McLean i Edinburgh.« | LOTTA OLSSON, DNEn ung flickas vanställda kropp hittas i ett igenbommat källarrum. Runt kroppen har sex inre organ placerats ut i en cirkel, och allt tyder på att flickan har offrats i någon form av makaber ritual. Händelsen tycks ha ägt rum för närmare sextio år sedan.För den nytillsatte kriminalkommissarien Tony McLean i Edinburgh är detta ett »cold case« som borde ges låg prioritet men McLean kan inte sluta tänka på offret och hennes ohyggliga död.Samtidigt plågas Edinburgh av en hel rad bestialiska mord. Det är dödsfall som inte uppvisar någon rimlig logik, och Edinburghpolisen står handfallen.Till sin förvåning upptäcker McLean att de nya morden på något sätt tycks vara kopplade till det ceremoniella mordet i källaren. En egendomlig, till synes irrationell teori börjar sakta ta form.JAMES OSWALD är en brittisk författare vars kriminalromaner om kommissarie McLean har hyllats av såväl kritiker som läsare. På fritiden driver han en boskapsfarm i North East Fife i Skottland.»En väldigt välskriven och otroligt spännande deckare som man bör läsa!« | MAGNUS UTVIK, GOMORRON, SVT»Flickoffret är som gjord för att kura upp med framför en brasa, alldeles lagom mörk, mystisk och otäck.« | BOKFROSSA»Den nye Ian Rankin. En stjärna på Skottlands växande deckarscen.« | DAILY RECORD

Bok-presentation: Flickoffret Författar-presentation: James Oswald: Inbunden. Finns i lager, 152 kr.

Bästa deckarna 2014. Det var svårt att välja ut tre för det har verkligen varit ett bra deckarår…och de flesta av mina favoriter gavs ut på Modernista förlag. Flickoffret av Oswald, James: En ung flickas vanställda kropp hittas i en igenbommad källare.

RELATERADE BÖKOR