DoggyBag : hundmat, hälsa, för ett bra hundliv

DoggyBag : hundmat, hälsa, för ett bra hundliv - Gunilla Backman, Birgitta Engberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunilla Backman, Birgitta Engberg
DIMENSIONERA
10,33 MB
FILNAMN
DoggyBag : hundmat, hälsa, för ett bra hundliv.pdf
ISBN
2351351165365

BESKRIVNING

I boken DoggyBag – hundmat, hälsa, för ett bra hundliv vill Gunilla Backman och Birgitta Engberg ge dig ett perspektiv på hundens kosthållning. Fo- kus i boken är den hemlagade hundmaten. Kosthåll- ningen har förändrats oerhört mycket under de se- naste 20–30 åren. Din hund får också idag helt andra upplevelser än vad hundar fått genom tiderna. En bra mentalitet är också beroende av vilken kost en hund får. Det är alltid sedan du som hundägare, som gör dina medvetna val kring vilket foder din hund ska äta och vi som skriver denna bok gör ingen värdering i det. Vi hoppas att du hittar rätt och kan ge din hund en väl balanserad kost, där medvetna val av foder gör att din hunds livskvalitet och hälsa förstärks.

Valpvardag : en bra start på ett långt hundliv av Yrsa Franzén-Görnerup (1 röst) ... I boken DoggyBag - hundmat, hälsa, för ett bra hundliv vill Gunilla Backman och Birgitta Engberg ge dig ett perspektiv på hundens kosthållning. Fo- kus i boken är den hemlagade hundmaten.

Salsa ett riktigt hundliv Anna Franklin ... Coachning för förändring Förändring av beteende Professionella möten Praktiska tips för coachen för att möta individen. Litteratur.

RELATERADE BÖKOR