Arthur : gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem

Arthur : gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem - Mikael Lindnord, Val Hudson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mikael Lindnord, Val Hudson
DIMENSIONERA
6,42 MB
FILNAMN
Arthur : gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem.pdf
ISBN
5561484574777

BESKRIVNING

Det här är den fantastiska berättelsen om Arthur – gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem. Hem till elitidrottaren Mikael Lindnord i Örnsköldsvik.De utmattade svenska multisportarna befann sig mitt i regnskogen i Ecuador under VM. De skulle ha en kort vila innan nästa stenhårda pass tog vid – flera dagars löpning, cykling och forsränning i oländig terräng väntade härnäst. Leriga, trötta och hungriga började de tillaga sin måltid som bestod av köttbullar när landslagets ledare, Mikael Lindnord, fick syn på en tilltufsad vilsekommen hund. Han slängde åt hunden en köttbulle och tänkte inte mer på saken.Det var först senare, under det närmare 700 kilometer långa loppet, som Mikael insåg att hunden följde efter dem och gav honom namnet Arthur. Uppför höga berg, över leriga fält och simmande i iskallt vatten kämpade Arthur vid sidan av laget. Utmärglad och skadad höll han jämna steg med de topptränade atleterna och vek inte en tum från deras sida. Till slut kunde ingen längre vara oberörd – allra minst Mikael som hade fått en vän för livet.En otrolig och rörande historia om hunden som slog världen med häpnad. Om strapatser i djungeln och känsloladdade möten. Om multisportarnas tuffa tillvaro. Om kampen för att överleva och för att få ge Arthur ett nytt hem i Sverige.

... (Arthur - gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem, Forum, 2016). Arthur - gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem - med Mikael Lindnord Tonhallen, Sundsvall - 18.

Och hur han som sjuttonåring blev sparkad från sitt hockeylag, vägen in i multisporten, ledarrollen. Innan jag läste den här boken visste jag knappt något om multisport. Det här är den fantastiska berättelsen om Arthur - gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem.

RELATERADE BÖKOR