Vika papper : flygplan, djur och andra figurer

Vika papper : flygplan, djur och andra figurer - Hajo Blank | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hajo Blank
DIMENSIONERA
7,87 MB
FILNAMN
Vika papper : flygplan, djur och andra figurer.pdf
ISBN
5018795295022

BESKRIVNING

Att vika papper är populärt bland många barn och vuxna. Det är en uråldrig konst som har sitt ursprung i Japan.Här får du lära dig att vika en mängd olika pappersfigurer. Allt från enkla flygplan till fartyg och olika djur. Prova att vika en fisk, en mus eller en gris. Det blir fina figurer som är roliga att leka med eller ha som dekorationer. Vikningen till varje figur visas med tydliga steg-för-stegbeskrivningar i både bild och text.Storsäljare i nytryck.

| Adlibris 2011, Inbunden. Köp boken Vika papper : flygplan, djur och andra figurer hos oss! Köp 'Vika papper : flygplan, djur och andra figurer' nu.

5. Ta den biten du skar ut, och vik toppen så det ser ut som en tjock penna.

RELATERADE BÖKOR