Kärlekens raseri

Kärlekens raseri - Ian McEwan | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ian McEwan
DIMENSIONERA
6,29 MB
FILNAMN
Kärlekens raseri.pdf
ISBN
9770230565324

BESKRIVNING

Det var menat att bli en romantisk picknick när vetenskapsjournalisten Joe Rose och hans fru, Keatsforskaren Clarissa, återförenades efter sex veckor ifrån varandra. Istället inträffar en händelse som dramatiskt förändrar deras liv. En luftballong som slitit sig är på väg att driva iväg med en liten pojke som ensam passagerare. Fem män förenas i sina försök att hindra den från att lyfta. Joes relation till Jed Perry, en av männen på platsen, kastar omkull hela hans tillvaro. Plötsligt ifrågasätter han kärleken till Clarissa, sin starka tro på förnuftet och allt annat som han hittills ansett vara oföränderligt. Kärlekens raseri är en dramatisk historia om kärlek och besatthet. Ian McEwan är en av Englands främsta författare idag. Han har bland annat skrivit Försoning, Lördag, Hetta och Uppdrag Sweet Tooth.

Joe (Daniel Craig) och Claire (Samantha Morton) är ett intellektuellt medelklasspar som en dag på en utflykt på landet råkar bevittna en fruktansvärd händelse, när en luftballong kapsejsar. I korgen klamrar sig en liten pojke fast, medan pappan hänger i repet och försöker dra ner ballongen. Kärlekens raseri.

Men mannen från olycksplatsen är drabbad av kärlek till sin medbroder - att han blir bryskt avvisad betyder ... Kärlekens raseri är en av 90-talets mest omtalade engelska romaner. Den kombinerar formkänsla och utsökta litterära kvaliteter med spänningen hos en thriller.

RELATERADE BÖKOR