Barn med utmanande beteende : tidiga insatser i förskola och skola

Barn med utmanande beteende : tidiga insatser i förskola och skola - Britt-Inger Olsson, Kurt Olsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Britt-Inger Olsson, Kurt Olsson
DIMENSIONERA
11,13 MB
FILNAMN
Barn med utmanande beteende : tidiga insatser i förskola och skola.pdf
ISBN
9245735567254

BESKRIVNING

Som lärare i förskola eller skola kommer man ofta i kontakt med barn som har svårt att hantera sina känslor och reaktioner och som har behov av anpassning och särskilt stöd. I bemötandet av dessa barn är det viktigt att utgå från barnens kompetens och möjligheter i stället för att enbart se deras beteenden som problematiska.I Barn med utmanande beteende ges en bred beskrivning av varför barn uppvisar negativa beteenden. Författarna ger många exempel på pedagogiska strategier som kan vara användbara för att bemöta och förändra problemskapande beteenden, oavsett bakomliggande orsaker. Boken tar upp psykologiska teorier om till exempel anknytning och affekter, men också neuropsykiatriska teorier om ADHD och autism.Författarna betonar vikten av tidiga insatser för att hitta förhållningssätt så att barnen kan utvecklas utifrån bästa tänkbara förutsättningar. Med sina många fall­beskrivningar, och tillhörande diskussionsfrågor, fungerar boken väl som diskussionsunderlag och kompetens­utveckling för arbetslag i både förskola och skola. Den är också väl lämpad för lärarstudenter.

Detta är en av fem kunskapssammanfattningar om barn med psykisk ohälsa som UPP-centrum tagit fram för personal i förskola och skola. Den här har skrivits av Malin Gren Landell, barnpsykolog ... Barn med utmanande beteende: tidiga insatser i förskola och skola (Häftad, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker SPARA på ditt inköp nu! och tidiga insatser i förskola och grundskolans tidiga år .

Under tonåren är det många som uppvisar norm- och regelbrytande beteenden, men de flesta blir inte återkommande våldsamma. ...

RELATERADE BÖKOR