En sista lögn

En sista lögn - Mary Kubica | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mary Kubica
DIMENSIONERA
8,61 MB
FILNAMN
En sista lögn.pdf
ISBN
6975252849743

BESKRIVNING

Hon har alltid litat på sin man. Ända tills han dör ... Claras värld rämnar när hennes man Nick omkommer i en bilkrasch. Alla tar för givet att det var en olycka  tills den fyraåriga dottern Maisie, som också var med i bilen, börjar drömma mardrömmar som får Clara att ifrågasätta vad det egentligen var som hände. Vem ville se Nick död? Och framför allt, varför? Mitt i sin sorg börjar hon följa spåren för att ta reda på sanningen. I En sista lögn flätar den bästsäljande författaren Mary Kubica  mästaren av psykologiska thrillers  ihop en ny, nervkittlande berättelse om hemligheter, svek och det som döljer sig i sinnets allra mörkaste vrår.

Först tror alla att det var en olycka, men när Maisie börjar drömma mardrömmar får det Clara att börja undra vad som egentligen hände den där dagen. Plågad av sorg och ... Besök inlägget om du vill veta mer. Sist men inte minst - Att inte förringa den/det som omnämns sist i en uppräkning.

Dottern Maisie, som var med i bilen, klarar sig utan skador. Först tror alla att det var en olycka, men när Maisie börjar drömma mardrömmar får det Clara att börja undra vad som egentligen hände den där dagen.

RELATERADE BÖKOR