Hälsosam mat för en friskare mage : med 50 recept till ett sundare liv

Hälsosam mat för en friskare mage : med 50 recept till ett sundare liv - Cecilia Davidsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Davidsson
DIMENSIONERA
3,50 MB
FILNAMN
Hälsosam mat för en friskare mage : med 50 recept till ett sundare liv.pdf
ISBN
2959627577636

BESKRIVNING

Vad vi äter har stor betydelse för vårt välbefinnande och särskilt för hur magen mår. Här kan du läsa om hur allt hänger ihop när det gäller vår matsmältning. Från första enzym, till saltsyra, magsaft, tarmflora och vikten av goda bakterier. Du får även mängder av inspiration till hur du kan fylla ditt skafferi och sedan ta till vara på råvarornas innehåll genom att grodda, torka och fermentera.I boken finns också massor av läckra recept: en grön salladsbowl med matcha, rödbetsfalafel, svampfyllda mangoldknyten, fänkålsnektar, mangogranola … De flesta recepten är vegetariska men de kan också ha animaliska inslag. Samtliga råvaror är naturligt glutenfria och rätterna innehåller inget raffinerat vitt socker. Allt med fokus på näring och välmående.Cecilia Davidsson är utbildad näringsterapeut och arbetar sedan över 10 år tillbaka med det egna företaget Curlyfood, som bland annat arrangerar matlagningskurser och erbjuder ekologisk catering. Tillsammans med Anna Gidgård har hon skrivit boken Yogamat och hon har även bidragit med recept till Karin Björkegren Jones bok Yoga – fysisk och själslig detox. De fantastiska bilderna i boken är tagna av Bianca Brandon-Cox.

Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Med 50 recept till ett sundare liv. Vad vi äter har stor betydelse för vårt välbefinnande och särskilt för hur magen mår.

... Brev till en kristen nation pdf download (Sam Harris) Britta och Silver .pdf Hämta Lisbeth Pahnke.

RELATERADE BÖKOR