Flickan på kyrkogården

Flickan på kyrkogården - Mårten Melin | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mårten Melin
DIMENSIONERA
9,50 MB
FILNAMN
Flickan på kyrkogården.pdf
ISBN
1642358629068

BESKRIVNING

Vart ska du? frågade flickan på kyrkogården.Till skolan, sa jag och sneglade på henne.Hon var väldigt blek.Det låter roligt! Får jag följa med?Vilken konstig tjej! Skojade hon med mig, eller?Det går inte, sa jag. Du går ju inte där.Vadå går inte där?Hon såg inte ut att förstå vad jag menade.Du måste ha ett papper där det står att du ska gå på Stenkuleskolan, sa jag. Har du det?Vet inte, sa flickan. Jag får leta. Vi ses!Hon lutade sig fram och kramade om mig. Hennes kind var iskall. Inte så konstigt. Hon hade ju knappt några kläder på sig.När Nila ska börja i sin nya skola blir hon lite sen och bestämmer sig för att gena över kyrkogården. Där möter hon Maj, som sitter på en gravsten i bara T-shirt och jeans trots att det är mitt i smällkalla vintern. Maj är rolig och rättfram, men det finns en del saker som är lite konstiga med henne: hon håller alltid till vid kyrkogården, och det kommer ingen rök ur hennes mun fast det är så kallt ute ... Kan det vara så att Maj faktiskt är ett spöke?

Köp Flickan på kyrkogården av Maria Gustavsdotter på Bokus.com. Flickan på kyrkogården (ljudbok) av Mårten Melin. Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-04-26.

Aurora Ekblad, släkting till stadens välkända grosshandlarfamilj, dras in i mordgåta som tar sin början med att en fattig flicka hittas mördad och skändad på en kyrkogård. Lyssna gratis i 14 dagar! Året är 1824. Karna Nilsdotter, en flicka från Uddevallas fattigaste kvarter, hittas brutalt skändad och mördad på kyrkogården.

RELATERADE BÖKOR