En liten hattaffär på hörnet

En liten hattaffär på hörnet - Marita Conlon-McKenna | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marita Conlon-McKenna
DIMENSIONERA
12,75 MB
FILNAMN
En liten hattaffär på hörnet.pdf
ISBN
1456548605194

BESKRIVNING

När Ellie Matthews mamma dör blir hon plötsligt ensam ansvarig för mammans gamla hattaffär i hjärtat av Dublin. Men förändringens vindar blåser och ett stort fastighetsföretag vill riva alla butikerna på gatan för att bygga en stor galleria. Ellie måste bestämma sig: Ska hon följa i sin mammas fotspår eller ska hon sälja?Uppmuntrad av sina vänner bestämmer hon sig för att behålla affären och snart har brätten och band, fjädrar och flor blivit viktiga ingredienser i hennes liv. Kundkretsen växer snabbt - mängder av kvinnor visar sig vara på jakt efter den perfekta hatten för bröllop, modevisningar och fester.Så möter Ellie den spännande rockmanagern Rory Dunne och lyckan tycks vara fullständig. Men varför fortsätter fastighetsföretagets advokat Neil Harrington att dyka upp på de mest oväntade platser?

Men förändringens vindar blåser över Irland och hattbranschen är onekligen ett osäkert kort - vem köper egentligen en hatt i dag? En liten hattaffär på hörnet Marita Conlon-Mckenna (Pocket) Tipsa en vän 55 kr Antal. Lägg i varukorgen.

Titelinformation; Hylla: Hce; Personnamn: Conlon-McKenna, Marita. Uniform titel : The hat shop on the corner.

RELATERADE BÖKOR