Mitt hjärtas oro

Mitt hjärtas oro - Malou von Sivers | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Malou von Sivers
DIMENSIONERA
8,88 MB
FILNAMN
Mitt hjärtas oro.pdf
ISBN
2518602722979

BESKRIVNING

Axel och Sara möts i början av 1900-talet. Han en gift välbärgad gift man med ett mörkt förflutet och ett sår som han döljer. Hon är en ung litteraturstudent i Uppsala som svärmar för Hjalmar Söderberg och letar efter något som ger livet en djupare mening. Hon attraheras av hans mörker och sårbarhet. Han ser möjligheten att komma loss från ett kvävande äktenskap, och kanske också från sig själv.Deras kärlekshistoria utspelar sig i sekelskiftets Stockholm och Uppsala, idylliska villaområden och stenpalats gömmer bultande hjärtan och en oro som aldrig tycks stillna.Malou von Sivers första roman har sin utgångspunkt i hennes familjehistoria och sommarprat från 2016. Hon sitter vid sin fars dödsbädd och försöker förstå hur ett sår kan ärvas från generation till generation, ett arv som har format henne som människa.Kärleksromanen, Mitt hjärtas oro, är första delen i en trilogi, en berättelse med personligt avstamp som sträcker sig från förra seklets början fram till idag.

Författare: Malou von Sivers Förlag: Norstedts Förlag Bandtyp: Inbunden Utgivn. datum: 2017-09-13 Omfång: 315 sidor Mitt hjärtas oro är första delen i en släktberättelse som sträcker sig från seklets början till idag.

I sommar sitter hon och skriver i ljusbadet på en glasveranda i Stockholms skärgård men debutromanen, liksom så mycket annat, är sprungen ur släktens skuggor. TT. Pris: 139 kr.

RELATERADE BÖKOR