Nikkis dagbok #4 : berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa

Nikkis dagbok #4 : berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa - Rachel Renée Russell | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rachel Renée Russell
DIMENSIONERA
7,57 MB
FILNAMN
Nikkis dagbok #4 : berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa.pdf
ISBN
2127418503557

BESKRIVNING

Succéserien som nu sålt i 15 miljoner exemplar!»Hela boken är full av knasiga upptåg blandat med akuta överlevnadstips, och av kul serier och roliga illustrationer på varje uppslag. En fullträff för unga humorfans!« | TIDNINGEN KULTUREN om Nikkis Dagbok #1»En fantastiskt rolig bok.« | THE GUARDIANI Berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa får vi följa fjortonåriga Nikki Maxwell som i text och teckningar skildrar sitt dagliga liv med alla dess utmaningar.Hon skriver om sina vänner, förälskelser, om sin familj och den här gången om sina ansträngningar för att bli skridskoprinsessa i Holiday on Ice.Nikkis dagbok är utformad som en dagbok och rikt illustrerad med teckningar och seriestrippar. En motsvarighet till Jeff Kinneys Dagbok för alla mina fans fast med en tjej som huvudperson. En given hit för tjejer från 9 år och uppåt.RACHEL RENÉE RUSSELL är en amerikansk advokat som föredrar att skriva barnböcker framför juridiska resuméer. Hon bor för närvarande i Michigan. Berättelserom en (inte så) graciös skridskoprinsessa är den fjärde boken i den storsäljande Nikkis dagbok-serien.

Nikkis dagbok #4 : berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa Rachel Renée Russell 175 kr. inbunden.

96 kr Ansikte mot ansikte : samtal om kristen tro pdf download (Göran Skytte) Arbetsliv för alla - funktionsnedsättning och arbete .pdf Hämta Susanna Larsson Tholén Bamsebiblioteket. Nikkis Dagbok - Berättelser Om En (inte Så) Graciös Skridskoprinsessa (Bok) ... Nikkis Dagbok - Berättelser Om En (inte Så) Graciös Skridskoprinsessa; Typ: Bok; Kategori: Skönlitteratur; Releasedatum: 2015-03-16; Artikelnummer: 723895; Lagerstatus: Beställningsvara Skickas inom 3-6 vardagar; Nikkis dagbok 4 : berättelser om en (inte så) graciös skridskoprinsessa av Russell, Rachel Renee: Succéserien som nu sålt i 15 miljoner exemplar! »Hela boken är full av knasiga upptåg blandat med akuta överlevnadstips, och av kul serier och roliga illustrationer på varje uppslag.

RELATERADE BÖKOR