Ikaros

Ikaros - Deon Meyer | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Deon Meyer
DIMENSIONERA
10,21 MB
FILNAMN
Ikaros.pdf
ISBN
6642523845714

BESKRIVNING

Det är många som har hotat Ernst Richter till livet. Svartsjuka män, religiösa extremister alla som hatar skaparen av alibi.co.za, en sajt för otrogna med särskilda behov. Så när hans döda kropp hittas i sanden blir det en stor grej i de sydafrikanska medierna. Inte precis vad Bennie Griessel, Deon Meyers favoritsnut, önskar sig.Samtidigt börjar en ung man berätta sin historia för en kvinnlig advokat. Det handlar om vinodling och komplicerade fäder. Och det hänger ihop med mordet på Richter, förstås.Ikaros ger Meyer en säker plats på topp fem av världens deckarstjärnor. Det är hans femte och bästa roman i serien med Bennie Griessel. The Times

Vad som inledningsvis känns som en dokumentär i Super Size Me-format fast med prestationshöjande substanser istället ... Hitta information om Restaurang Ikaros. Adress: Helikoptervägen 6, Postnummer: 175 63.

Ikaros AB minskade sin omsättning med -3.45% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 39 anställda, snittlönen har ökat 0.07%. PIZZERIA IKAROS.

RELATERADE BÖKOR