En man från ingenstans

En man från ingenstans - Gregg Hurwitz | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gregg Hurwitz
DIMENSIONERA
11,26 MB
FILNAMN
En man från ingenstans.pdf
ISBN
7868943814424

BESKRIVNING

Under sin uppväxt i den topphemliga organisationen Orphan inom det amerikanska försvarsdepartementet tränades Evan Smoak till att bli en briljant lönnmördare - tills han en dag hoppade av och blev Nowhere Man, utsatta människors sista hopp. Att lämna Orphan gör man dock inte ostraffat ... Neddrogad och förvirrad vaknar Evan upp i en luxuös säng, utan en aning om var i världen han befinner sig. Vet hans kidnappare om att deras gisslan är en av världens skickligaste mördare? I sin fångenskap nås Evan av ett desperat rop på hjälp och som alltid agerar han fullt ut när någon befinner sig i verklig nöd.En man från ingenstans är den fristående fortsättningen på Gregg Hurwitz spänningsladdade bästsäljare Vem är Evan Smoak? Med fängslande karaktärer, klaustrofobiska miljöer och ett språkligt schvung hugger Gregg Hurwitz fast läsaren i ett hårt grepp.GREGG HURWITZ är uppvuxen i San Francisco och bor idag i Los Angeles. Han har studerat vid Oxford och har examen både från Harvard och Trinity College. Hurwitz debuterade 1999, har 15 thrillers bakom sig och är utgiven i 25 länder. Han skriver också manus till film, teve och serieromaner, bland annat till Wolverine och Batman. Sagt om Hurwitz författarskap:"Det här är väldigt spännande och otroligt intressant."MAGNUS UTVIK, GOMORRON SVERIGE om Vem är Evan Smoak?"Håller läsaren på helspänn Hurwitz engagerade och sympatiska karaktärer gör denna thriller till en av de bästa i sin genre."PUBLISHERS WEEKLY, STARRED REVIEW om The Nowhere Man"En brilliant uppföljare huvudsakligen på grund av dess klaustrofobiska miljö, dess fängslande skurk, och sättet författaren trappar upp hoten på, inklusive en helt briljant tvist." BOOKLIST, STARRED REVIEW om The Nowhere Man"Läs den här boken du kommer att tacka mig sedan." DAVID BALDACCI om Orphan X (Vem är Evan Smoak?)"Gregg Hurwitz berättar sin historia med sådan schvung att den blir oemotståndlig."ERNST KLEIN, ÖSTGÖTA CORRESPONDENTEN om Vem är Evan Smoak?"Lysande bra uppbyggd, spännande, fängslande och fartfylld!"JENNIES BOKLISTA om Vem är Evan Smoak?

Men jag hoppas Gregg Hurwitz inte har provat allt som Evan får utstå i denna bok..... Jag själv hade inte viljat prova att få elstötar från ett elhalsband och andra hemskheter som Evan råkar utför här. En man från ingenstans är den fristående fortsättningen på Gregg Hurwitz spänningsladdade bästsäljare Vem är Evan Smoak? Med fängslande karaktärer, klaustrofobiska miljöer och ett språkligt schvung hugger Gregg Hurwitz fast läsaren i ett hårt grepp. En man från ingenstans av Gregg Hurwitz Under sin uppväxt i den topphemliga organisationen Orphan inom det amerikanska försvarsdepartementet tränades Evan Smoak till att bli en briljant lönnmördare - tills han en dag hoppade av och blev Nowhere Man, utsatta människors sista hopp. En man från ingenstans av Gregg Hurwitz Under sin uppväxt i den topphemliga organisationen Orphan inom det amerikanska försvarsdepartementet tränades Evan Smoak till att bli en briljant lönnmördare - tills han en dag hoppade av och blev Nowhere Man, utsatta människors sista hopp. Köp 'En man från ingenstans' bok nu.

4.02 4652 5 Författare: Gregg Hurwitz Inläsare: Stefan Sauk. Finns som ljudbok.

RELATERADE BÖKOR