Den siste faraonen

Den siste faraonen - Jaco van Dormael, Thomas Gunzig, François Schuiten | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jaco van Dormael, Thomas Gunzig, François Schuiten
DIMENSIONERA
4,97 MB
FILNAMN
Den siste faraonen.pdf
ISBN
2626047536731

BESKRIVNING

En kraftkälla av okänt ursprung lägger Bryssel i spillror och hotar mänsklighetens överlevnad. Inget verkar kunna hejda den annalkande katastrofen utom möjligen professor Philip Mortimer. Kanske finns det ett samband mellan den våldsamma energin som strålar ut från Justitiepalatset i Bryssel och Mortimers och hans vän Francis Blakes märkliga upplevelser i Horus kammare i Cheopspyramiden många år tidigare. Professor Mortimer åtar sig att återvända till den stängda och övergivna staden för att försöka finna lösningen på mysteriet och avvärja civilisationens undergång.Blake och Mortimers äventyr är en klassisk fransk-belgisk äventyrsserie, skapad av belgaren Edgar P Jacobs (1904-1987). Jacobs var under 1940-talet Hergés närmaste medarbetare, bl a på Tintinalbumen De sju kristallkulorna och Solens tempel, men kom senare att helhjärtat ägna sig åt sin egen serie om de två vännerna Francis Blake och Philip Mortimer. Tillsammans upplever de äventyr som spänner över allt från kriminalgåtor till storpolitik och science fiction, varav de flesta utspelas på 1950-talet. 

162 kr Ginza. 162 kr Ginza: Faraonernas värld.

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. Den siste faraonen är inte som de andra varianter av Blake och Mortimer som vi sett sedan Jacobs dog, men lustigt nog tycker jag Schuitens version ändå passar väldigt bra för serien.

RELATERADE BÖKOR