Emma går till tandläkaren

Emma går till tandläkaren - Gunilla Wolde | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gunilla Wolde
DIMENSIONERA
10,7 MB
FILNAMN
Emma går till tandläkaren.pdf
ISBN
5443680182847

BESKRIVNING

Det gör ont i Emmas mun. Hon har en liten brun prick på en av sina tänder. Emma måste gå till tandläkaren.Böckerna om Totte och Emma är riktiga barnboksklassiker. Vardagsnära berättelser i kombination med tidlösa illustrationer gör böckerna ständigt aktuella. Nu varsamt reviderade i ny design. Gunilla Wolde (1939-2015) var författare, tecknare och illustratör. Hon är framför allt förknippad med de populära böckerna om Totte och Emma, klassiker som läses och älskas av nya generationer. Böckerna har översatts till fjorton olika språk.

Till toppen av sidan ... Emma måste gå till tandläkaren. Böckerna om Totte och Emma är riktiga barnboksklassiker.

Gunilla Wolde (1939-2015) var författare, tecknare och illustratör. Emma måste gå till tandläkaren. Böckerna om Totte och Emma är riktiga barnboksklassiker.

RELATERADE BÖKOR